کندو عسل تهران هدیه بردپیت به همسرش

زنبورها برای تولید عسل به خانه نیاز دارند، کندو عسل تهران گزینه خوبی برای زنبورهاست تا براحتی بتوانند عسل تولید کنند.

تولید عسل یک معجزه واقعی طبیعت است، یکی از موارد نادری که در آن دخالت انسان به حداقل می رسد: برعکس، هر آفرینشی که در

داخل کندو اتفاق می افتد برای همه مقاصد است.

شایستگی منحصر به فرد زنبورها، برای گرده افشانی گیاهان، حفاظت از تنوع زیستی و تعادل اکوسیستم ضروری است.

سپس زنبوردار وظیفه برداشت محصول و تضمین زندگی سالم را برای این موجودات که دائماً در حال کار هستند، دارد.

وقتی توقف می کنید تا به سرعت زندگی این حیوانات کوچک فکر کنید، اولین تصویری که در ذهن ما شکل می گیرد بدون شک عسل است،

اما این تخصص تنها محصول موجود در کندو نیست: گرده، ژل رویال و بره موم نیز وجود دارد، که حاصل کار پر زحمت زنبورهاست.

گرده که برای رشد و نگهداری کل کندو ضروری است، پودر زرد رنگی است که در گیاهانی که از طریق دانه تولید مثل می کنند وجود دارد.

زنبورها آن را جمع می کنند، به کندو می برند و از آن برای غذا استفاده می کنند، «این منبع اصلی برای هر خانواده است.

نه تنها این: زنبورها با پرواز بین گل‌ها در حال شکوفه، این گرد و غبار را روی پاهای خود حمل می‌کنند و حتی گل‌های عقیم را گرده‌افشانی

می‌کنند، عملیاتی که تأثیری اساسی بر محیط‌زیست دارد.

اما گرده گل چگونه جمع آوری می شود؟ اصطلاحاً تله هایی در ورودی کندو قرار می گیرند، ورقه های سوراخ شده که گرده ها را در حین عبور

از پاهای زنبورها جدا می کند.

به محض بازیابی گرده، زنبوردار باید آن را منجمد کند تا آن را به بهترین شکل حفظ کند، و سپس می توان آن را تازه یا بدون رطوبت و خشک

فروخت.

در مرحله بسته بندی، محصول به عنوان یک مکمل غذایی روی برچسب علامت گذاری می شود، این یک متحد واقعی برای سلامتی ما

است: کافی است کمی در صبح مصرف کنید تا انرژی خود را پر کنید.

گرده گل در حقیقت منبع با ارزشی از پروتئین ها، ویتامین ها و مواد معدنی است، بدن را تقویت می کند، حاوی درصد خوبی از آهن است و

یک آنتی اکسیدان طبیعی قوی است.

توصیه می شود صبح زود همراه با کمی ماست حل شده در چای یا دمنوش های گیاهی و یا حتی به تنهایی در قاشق میل شود خوب بجوید

چون خیلی سفت است.