ماکارونی غلات کامل معمولاً دارای فیبر، منگنز، سلنیوم، مس و فسفر است، در حالی که ماکارونی تصفیه شده و غنی شده دارای آهن و ویتامین های گروه B است.
پاستا فست فود نیز نسبت به ماکارونی تصفیه شده کالری کمتر و فیبر و ریزمغذی های خاصی دارد.
فیبر بدون هضم از طریق دستگاه گوارش حرکت می کند و به افزایش سیری کمک می کند.
به همین دلیل، ماکارونی غلات کامل ممکن است در کاهش اشتها و اشتها موثرتر از ماکارونی تصفیه شده باشد.
ماکارونی سرشار از کربوهیدرات است و یک پیمانه اسپاگتی پخته شده حاوی 37 تا 43 گرم بسته به اینکه تصفیه شده یا غلات کامل باشد.
کربوهیدرات ها به سرعت در جریان خون به گلوکز تجزیه می شوند که منجر به افزایش شدید قند خون می شود.
به خصوص ماکارونی تصفیه شده نسبت به ماکارونی سبوس دار کربوهیدرات بیشتری دارد و فیبر کمتری دارد.
علاوه بر این، کربوهیدرات های ساده مانند ماکارونی تصفیه شده خیلی سریع هضم می شوند که منجر به افزایش گرسنگی و خطر بیشتر پرخوری می شود.
به همین دلیل، به کسانی که دیابت دارند توصیه می شود مصرف کربوهیدرات را در حد متعادل نگه دارند و فیبر زیادی مصرف کنند.
ایجاد این تغییرات باعث کاهش جذب قند در جریان خون می شود و به حفظ سطح قند خون ثابت کمک می کند.
رژیم های غذایی پر کربوهیدرات نیز با شرایط سلامتی متعددی مرتبط هستند، از جمله:
مطالعات نشان داده اند که رژیم های پر کربوهیدرات ممکن است با افزایش همراه باشد.
سندرم: یک مطالعه نشان داد که کسانی که مقدار زیادی کربوهیدرات مصرف می کنند
از غذاهای نشاسته ای بیش از دو برابر احتمال ابتلا به سندرم متابولیک وجود داشت.
گروهی از شرایطی که خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می دهد.
مطالعه نشان داد که خوردن غذاهایی با شاخص گلیسمی بالاتر، که یک معیار است
سرعت افزایش قند خون توسط غذاها با افزایش وزن بدن مرتبط بود.