سس مهرام مایونز می تواند با استفاده مکرر به وزن خانمها اضافه کند، که بسیاری از زنان را می ترساند.
به دلیل آنالوگ مصنوعی نمی توان آن را به طور کامل هضم کرد و به شکل پلاک هایی در بدن مردان مستقر می شود و گاهی اوقات در ورید اینگوینال موضعی می شود.
به دلیل غلیظ کننده ها و طعم دهنده ها، این محصول نباید به کودکان داده شود و برخی از ترکیبات این محصول رشد را به تاخیر می اندازد و باعث خستگی و بی توجهی در حین ورزش می شود.
یک محصول کالری شناخته شده گاهی اوقات نمی تواند کسانی را که تصمیم به رهایی از وزن اضافی دارند، رها کند و در این مورد، کافی است نوع محصول را انتخاب کنید، که در آن کالری از 600 تجاوز نمی کند، و ترجیحا در یک محصول کم کالری 150 کیلو کالری متوقف شود.
سس مایونز در پزشکی
بسیاری از بیماری های جدی قوانین رژیم غذایی خود را تحمیل می کنند و سس مایونز پرچرب را همیشه نمی توان در صورت ابتلا به بیماری مصرف کرد، اما در مقادیر کم در برخی موارد ضرری ندارد.
برای دیابت شیرین
اگر سس مایونز تهیه شده از مواد طبیعی با دیابت خورده شود، هیچ اتفاق خطرناکی نمی افتد، اما اگر حاوی نشاسته باشد، خطرناک است، زیرا به افزایش سطح قند کمک می کند و اغلب این بیماران چاق هستند و میزان بالای چربی موجود در محصول می تواند باعث اضافه وزن آنها شود.
برای درمان موثرتر بیماری، رژیم غذایی خاص مفید است. اولین کاری که باید انجام دهید این است که مصرف غذاهای چرب را به شدت کاهش دهید، زیرا آنزیم پانکراس در تجزیه چربی نقش دارد.
غذای چرب اضافی با حالت تهوع و استفراغ، درد شدید و اختلالات مدفوع خود را نشان می دهد و یکی دیگر از موارد ممنوعیت استفاده از سس مایونز این است که سس صنعتی حاوی اسید سیتریک یا اسید استیک است.