با استفاده از جدول اعداد تصادفی رایانهای، مبتنی بر وب و با طبقهبندی بر اساس جنسیت و محدوده سنی، شرکتکنندگان را بهطور تصادفی به دو گروه گردو روسی یا گروه کنترل (پرهیز از گردو) تقسیم کردیم. نسبت 1:1 در هر مرکز.
جفتهایی از افراد (یعنی زوجها، اعضای خانواده، شرکا) وارد مطالعه با استفاده از معیارهای طبقهبندی یکسان به یک گروه تقسیم شدند. ما به شرکتکنندگان توصیه کردیم که در طول جلسات آزمایش درباره مداخله بحث نکنند و تعاملات بین گروهی را محدود کنند.
همه پزشکان و محققان مطالعه به گروه مداخله شرکتکنندگان نابینا بودند، به جز متخصصان تغذیه مسئول ارزیابی رژیم غذایی و تامین گردو. تمام دادههای بهدستآمده در طول مطالعه در یک پایگاه داده آنلاین اختصاصی که توسط Costaisa SA تهیه شده است، ثبت شد.
یک هیئت مستقل نظارت بر دادهها و ایمنی که به تخصیص موضوع کور شده بود، دادههای مطالعه انباشتهشده را در طول پیشرفت کارآزمایی به طور دورهای بررسی و ارزیابی میکرد.
در ابتدا، در یک ملاقات حضوری، یک متخصص تغذیه مطالعه قد، وزن و دور کمر را با روشهای استاندارد اندازهگیری کرد. در همان بازدید، شرکت کنندگان همچنین یک نسخه کوتاه معتبر از پرسشنامه فعالیت بدنی مینه سوتا (23) و یک رکورد غذای سه بعدی را تکمیل کردند.
ما نیازهای انرژی هر شرکت کننده را با استفاده از فرمول WHO برای نیازهای انرژی بزرگسالان بالای 60 سال برآورد کردیم (24). مقدار تخمین زده شده گردو بین 30 تا 60 گرم در روز بود. ما به شرکتکنندگان در گروه گردو دستور دادیم که گردو را روزانه، ترجیحاً خام، یا بهعنوان میانوعده یا با گنجاندن آن در ظرفها بخورند و دوز روزانهشان را در 1 نشست یا در طول روز پخش کنند.
ما آسیاب قهوه را بدون هیچ هزینه ای به شرکت کنندگانی که مشکلات دندانی داشتند و مشکل جویدن را گزارش کردند، ارائه دادیم و به آنها توصیه کردیم که گردوی آسیاب شده را با یک وعده غذایی نرم مانند ماست بخورند.
به افراد تخصیص یافته به گروه کنترل آموزش داده شد که از گردو خودداری کنند و از مصرف سایر آجیل ها در دوزهای بیش از 2 وعده در هفته در طول مدت مطالعه خودداری کنند.