بادام یکی از بهترین آجیلهای رایج تری و پرکاربردی در آجیلهای مورد مصرف در بین مردم است، زیرا در تهیه بسیاری از غذاهای خوراکی برای وعده های غذایی اصلی گنجانده شده است و با مجموعه ای از خواص و ویژگی هایی که باعث می شود از آنها متمایز شود.
فواید بسیار خوب بادام درختی شور که در زیر بصورت مفصل برای شما عزیزان بیان می شود و به دلیل ترکیبات هر یک از آنها سرشار از مواد مغذی، مواد معدنی و ویتامینها هستند و در این مقاله به طور مفصل در مورد فواید و کاربردهای هر کدام صحبت خواهیم کرد.
بادام از نظر اهمیت و ارزش غذایی کمتر از گردو یا گردو نیست، زیرا از آجیل های غنی از ویتامین ها، روغن ها و مواد معدنی به شمار می رود که علاوه بر خواص مفید، فواید زیادی به خصوص در زمینه بهداشتی و آرایشی دارد. طعم خوشمزه و فواید آنها به شرح زیر است:
سلامت مغز را تقویت می کند که بر عملکردهای اصلی آن که در درک، درک، تمرکز، قدرت حافظه، فراخوانی و بازیابی اطلاعات بازتاب مثبت دارد، همچنین احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر را به ویژه در افراد مسن کاهش می دهد و قدرت عملکردهای ذهنی کودکان را افزایش می دهد.
برای قلب بسیار مفید است، زیرا از بسیاری از بیماری های جدی و کشنده ای که به آن مبتلا می شوند، محافظت می کند، به دلیل نقش مهمی که در حفظ سطوح متوسط کلسترول خوب که به اختصار علمی HDL نامیده می شود و در عین حال سطح کلسترول مضر را کاهش می دهد.
به اختصار LDL نامیده می شود همچنین حاوی چربی های تک غیراشباع است که علاوه بر خواص آنتی اکسیدانی خود دیواره ای مناسب برای سلامت قلب است و سطح منظم فشار خون را حفظ می کند.
مشکلات پوستی مختلف را که رنگ پریدگی، خشکی، سیاهی زیر چشم و غیره را شامل می شود، درمان می کند.
زیرا رنگ طبیعی و طراوت خود را حفظ می کند و نرمی و رطوبت لازم را به آن می بخشد زیرا حاوی مقادیر مناسبی از اسانس این هدف حاوی درصد بالایی اسید فولیک است که یکی از مهم ترین مواد مغذی مفید برای سلامت زن باردار و جنین او محسوب می شود.
زیرا عمدتاً از جنین در برابر نقص های مادرزادی و بدشکلی محافظت می کند.