بهترین ترشی سیری که با سبزیجات معطر به روش چینی می توان تهیه نمود.

همانطور که در مورد ترشی سبزیجات من وجود دارد، این نوع از سس سویا ملایم و ترشی سرکه شبیه به “ترشی سریع” یا “ترشی یخچالی” در آمریکا است.

برای کنسرو کردن نیست! این ترشی ها به دلیل سرکه موجود در محلول تخمیر نمی شوند.

چرا سیر آبی یا سبز می شود؟

نگران نباش! به گفته دانشمندان، حتی اگر سیر رنگ شود، خوردن آن بی خطر است.

شما می توانید مقالات زیادی در مورد این موضوع در وب بیابید. در اینجا گزیده ای از Epicurious آمده است :

خبر خوب این است که رنگ آن بر طعم یا ایمنی سیر تأثیر نمی گذارد.

لابورد می گوید: “هیچ چیز نشان نمی دهد که رنگ بر طعم یا طعم غذا تأثیر می گذارد.” شما فقط چند مولکول داخل سیر را دوباره مرتب می کنید حتی اگر آبی باشد، باید خوب باشد.»

تغییر رنگ شامل محتوای گوگرد طبیعی سیر و آنزیم است که می تواند با مقدار کمی مس در آب یا ظروف پخت و پز واکنش نشان دهد.

بسته به متغیرهای زیادی از جمله انواع سیر و شرایط رشد ممکن است این اتفاق بیفتد یا نباشد برای کمک به کاهش احتمال تغییر رنگ:

از قرار گرفتن در معرض نور خورشید خودداری کنید سعی کنید شیشه ترشی را در مکانی تاریک مانند داخل کابینت آشپزخانه قرار دهید یا با یک پارچه یا کیسه تیره بپوشانید.
2. از نمک ید مانند کوشر یا نمک دریا استفاده نکنید.
3. از آب بطری برای محتوای مواد معدنی کمتر استفاده کنید.

همچنین استفاده از سیر تازه و با کیفیت برای ترشی بسیار مهم است. به دنبال سرهای سیری باشید که برای لمس سفت و بدون جوانه قابل رویت باشند.

وند سیر تازه حدود 8 تا 9 سر کامل

برای آب نمک سرکه:

▢1 فنجان سرکه (سرکه سفید یا برنج)

▢1 قاشق غذاخوری نمک بدون ید (نمک کوشر یا نمک دریا)

▢1 فنجان آب (آب بطری، ترجیحاً برای مواد معدنی کمتر)

برای آب نمک سویا:

▢⅔ فنجان سس سویا

▢3 قاشق غذاخوری شکر برای ترشی های شیرین تر استفاده کنید

▢1 لیوان آب

▢⅓ فنجان سرکه

▢1- شیشه کوارتی درب دار عکس بالا دو دسته را نشان می دهد.

دستورالعمل ها

حبه های سیر را از پیاز جدا کنید. به مدت 30 دقیقه یا بیشتر در آب داغ خیس کنید.

خیساندن سیر کمک می کند که پوست به راحتی جدا شود انتهای ریشه را با یک چاقوی کوچک جدا کنید آبکشی کنید و آبکش کنید به شیشه اضافه کنید.

مواد آب نمک سرکه را با هم مخلوط کنید تا نمک حل شود روی حبه های سیر بریزید.

مایع باید به طور کامل حبه های سیر را بپوشاند اجازه دهید در دمای اتاق به مدت 7 تا 10 روز یا بیشتر بدون قرار گرفتن در معرض نور خورشید بماند.

سس سویا، شکر و آب را بجوشانید و یک دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید.

در سرکه بریزید آب نمک سرکه را از شیشه خالی کنید. آب نمک سویا را در حالی که هنوز داغ است روی حبه های سیر بریزید.

سیر ترشی

مطمئن شوید که تمام حبه های سیر کاملاً پوشانده شده باشد با یک درب محکم ببندید و اجازه دهید به مدت 2 هفته در دمای اتاق بدون قرار گرفتن در معرض نور خورشید بماند.

یکی از روشهای تهیه سیر، خرید سیر خشک در بازار تهران با قیمت استثنایی است.

سیر را می توان در این مرحله خورد، اما با رسیدن طعم بهتری پیدا می کند بعد از باز کردن در یخچال قرار دهید حبه های سیر برای چند ماه یا بیشتر باقی می ماند.

شیشه را در جای خنک و بدون قرار گرفتن در معرض نور خورشید نگهداری کنید من آن را در کابینت آشپزخانه نگه می دارم که مجبور نیستم مرتب آن را باز کنم.

می توانید از آب نمک سرکه دم کرده سیر در هر چیزی که از سرکه استفاده می کند استفاده کنید، اما توجه داشته باشید که با آب رقیق شده و کاملا تند است.

آب نمک سویا دم کرده سیر را می توان به عنوان سس غوطه وری یا چاشنی استفاده کرد.